Hello world!

Hallo wereld van het onderwijs.

Deze blog is speciaal voor docenten binnen het Hoger onderwijs, maar is zeker ook voor andere belangstellende.

Ik ben in een snelle wereld terecht gekomen. De wereld van digitaal leren. Een wereld die veel mensen, geboren tussen 1990 en 2000 wel kennen. Zij zijn er mee opgegroeid. Ik heb die wereld zien ontstaan. Ik heb gekeken hoe mijn broer met een cassettebandje zijn computer opstartte. Ik heb de diskettes kleiner zien worden en verdwijnen of zien veranderen in CD’s. Maar het is een leuke wereld vol met spannende en nieuwe zaken. Samen met u ga ik die wereld verder ontdekken. Alles wat ik lees wil ik hier verzamelen, in de meeste gevallen in een mindmap.

Wat u zult lezen gaat over onderwijs of onderwerpen die er zijdelings mee te maken hebben, want onderwijs is geen wereld op zich. Het is een wereld gelinkt aan leiderschap(sstijlen), professionalisering en visies op mens-zijn.

Als u wilt reageren voel u dan vrij om dat te doen. Tenslotte is deze wereld interactief en leren wij het meest van elkaar.

Hello world!!

One thought on “Hello world!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s